Teazer Agency

Website laten maken

website mockup van een moderne website voor een fotograaf
Gepersonaliseerde websites

Elke website is 100% naar jouw wensen. Eerst maken wij een gratis website demo zodat je kunt beoordelen of je tevreden bent met het ontwerp en de lay-out. Zodra je akkoord gaat, beginnen wij met de ontwikkeling van de website. Op elk moment kun je de voortgang van de website bekijken. We sturen regelmatig updates om te controleren of alles naar wens is. Heb je aanpassingen nodig? Geen probleem, wij voeren die voor je uit. Zo werkt het bij ons, volledig gepersonaliseerd. Jij levert ons de foto’s en benodigde informatie aan, en wij zorgen voor de copywriting en het design van de website. Het bouwen van een website duurt maximaal 30 dagen, afhankelijk van de omvang van het project.

Veelgestelde vragen

Kan ik een gratis website demo krijgen?

Wij bieden gratis demo's aan ondernemers. De demo bevat enkele secties van de homepage, zodat je een inzicht hebt in wat wij voor jou kunnen betekenen. Het is volledig gratis en duurt maximaal een week voordat je de demo ontvangt. Heb je interesse? Arzel niet en neem nu contact op voor een gratis website demo.

Wat is een website seo audit?

Een SEO-audit is een onderzoek naar zoekopdrachten op Google waarvoor je op de eerste pagina kan staan. Wij zoeken uit welke zoekopdrachten jouw onderneming meer bezoekers kunnen geven. Sommige zoekopdrachten hebben te weinig bezoekers en anderen hebben te veel concurrentie. Wij zoeken uit welke zoekopdrachten jou het meeste bezoekers kunnen geven. Neem contact op voor een gratis SEO audit.

Hoe verloopt het proces van website-opbouw?

Eerst gaan wij samen op een Zoom meeting en bespreken wat je precies nodig hebt. Eens alles is besproken geweest gaan wij aan de slag met de website. Je hebt altijd toegang tot hoever we staan met de website. Na elke pagina vragen we jou voor feedback en wens je iets aan te passen dan doen wij dit voor jou totdat de laatste pagina gemaakt is. Het duurt 2-4 weken in totaal.

Wat als ik veranderingen wil aanbrengen na de website-opbouw?

Geen probleem, wij hebben pakketten die geschikt zijn voor het doorvoeren van veranderingen nadat de website klaar is. Aanvullingen aan het portfolio, extra services toevoegen, teksten en foto's aanpassen zijn allemaal inbegrepen in onze pakketten. Ook zorgen wij ervoor dat je website altijd zo snel mogelijk laadt en actief blijft. Domeinnaam en hosting kosten zijn ook inbegrepen in onze pakketten.

Begin vandaag aan het ontwikkelen van je website