Teazer Agency

TEAZER AGENCY

Website laten maken Merksem

Wij maken websites voor bedrijven in Merksem die willen groeien.

75% meer bezoekers

Van 269 bezoekers naar 470 bezoekers, waarbij het totale aantal bezoekers 1,7 keer zo groot is geworden. Dit is een haalbaar resultaat voor middelgrote bedrijven met bestaande merkbekendheid. 200 mensen hebben op deze website geklikt en zijn zich bewust geworden van dit merk dankzij SEO. Geïnteresseerd in het behalen van vergelijkbare resultaten voor jouw bedrijf? Voel je vrij om contact op te nemen.

Waarom voor ons kiezen?

We leveren niet alleen prachtige website designs in Merksem, maar zorgen er ook voor dat het resultaat oplevert. Met ons werk scoort je website hoger op Google en trekt het nieuwe bezoekers aan die zich tot klanten kunnen ontwikkelen.

De web design proces

Bij ons laten we je niet alleen een website maken in Merksem, we zorgen er ook voor dat je online zichtbaarheid verhoogd wordt. Met behulp van WordPress ontwikkelen we een website die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Door het implementeren van on-page SEO strategieën, inclusief het gebruik van relevante zoekwoorden zoals “website laten maken in Merksem”, streven we ernaar om je website hoger te laten scoren in de zoekresultaten. Het proces van het bouwen van je website duurt doorgaans 4 tot 6 weken, maar we zorgen er altijd voor dat we efficiënt werken zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Na voltooiing ontvang je een link waarmee je te allen tijde toegang hebt tot je website. We verwelkomen ook graag jouw feedback, omdat we geloven in nauwe samenwerking om ervoor te zorgen dat jouw website perfect aansluit bij jouw visie en behoeften.

Je website laten maken in Merksem

Je website in Merksem moet een krachtige troef zijn in je zakelijke strategie. Het is van vitaal belang dat bezoekers van je site oprecht onder de indruk zijn en zich verbonden voelen met de waarden die jouw merk vertegenwoordigt. Anders loop je het risico potentiële klanten mis te lopen. Je website fungeert als het belangrijkste contactpunt voor velen. Wanneer mensen onderweg zijn en meer informatie zoeken over je bedrijf, raadplegen ze vaak Google, wat hen naar je website leidt. Op dezelfde manier bezoeken velen die betrokken zijn bij je sociale media-inhoud uiteindelijk je website. Het draaien van advertenties verhoogt ook de kans dat mensen op je site terechtkomen.

 
 
 
 
 

Website laten maken in Merksem?

Twijfel je of een nieuwe website je bedrijf zal helpen groeien? Contacteer ons voor een gratis gesprek!

Werken we met iedereen?

Ja en nee, dit heeft context nodig. Aangezien we slechts 3 projecten per maand accepteren, werken we doorgaans meer met middelgrote bedrijven tussen de 5-30 werknemers. Waarom? Omdat ze al gevestigd zijn en een betere merkbekendheid hebben. Het is gemakkelijker om een succesvol bedrijf te helpen nog groter succes te behalen dan een onsuccesvol bedrijf om te vormen tot een winnaar. Het bouwen van een nieuwe website is niet altijd nodig. Als je oude website een fantastisch ontwerp heeft en hoog scoort in Google, is er geen reden om deze te veranderen. Als je net begint en minimale activiteit hebt op Facebook of Instagram, is investeren in een website misschien niet de beste keuze. We geven de voorkeur aan samenwerkingen met bedrijven die het potentieel hebben om geweldige casestudies te worden.

recente projecten

Ons doel is het opbouwen van sterke, langdurige partnerschappen met elk van onze klanten.
TEAZER AGENCY

PHONE

+32 471 21 89 35

ENQUIRIES & QUOTES