Teazer Agency

web design specialisten

Premium websites die nieuwe klanten brengt

Ontdek wat mogelijk is voor ondernemers

Onze services

Rank hoog op Google

Wil je meer bezoekers naar je website trekken? Wij zorgen ervoor dat je hoger rankt op Google-zoekopdrachten! 

Website laten maken

Wil je een professionele website laten maken? Wij regelen het! +20 ondernemers hebben een website laten maken door ons

Facebook ads

Wil je snel nieuwe klanten binnenhalen en je hebt er een groot budget voor? Prima, wij lanceren jouw advertentiecampagne op Facebook en genereren jou kwalitatieve leads!

Na het maken van meer dan 20 websites, ben je in veilige handen.

Sinds we in 2022 met onze eerste klant hebben samengewerkt, hebben we een breed scala aan ondernemers gehad die ons vragen om een geweldige website voor hen te creëren. Van tattooartiesten die net beginnen tot zonne-panelenbedrijven die aan de top van hun vakgebied staan, hebben we dit bureau opgericht om de perfecte website voor hen te ontwikkelen.

Google reviews

Vertrouw je reviews op een website niet helemaal? Wij ook niet. Daarom tonen wij enkele Google Reviews. Deze reviews kun je wel vertrouwen.

Kyle NelsonKyle Nelson
20:04 20 Jul 23
Verbazingwekkende webontwerpvaardigheden en klantenzorg. Ik wil echt de nadruk leggen op het klantzorggedeelte. Werkte stap voor stap met me samen om ervoor te zorgen dat mijn website precies was wat ik wilde en afgestemd op mijn behoeften. Ze zijn tijdens het hele proces volkomen eerlijk, snel en transparant geweest en hebben waar nodig zelfs aanwijzingen en tips gegeven.Ik geloof dat ik een vruchtbare relatie heb opgebouwd met het bureau Teazer en ik zal hen ongetwijfeld kiezen om mijn website verder te ontwikkelen naarmate mijn bedrijf in de toekomst groeit.Ik zal dit bureau ook aanbevelen aan personen in mijn omgeving die op zoek zijn naar het starten van een eigen bedrijf, aangezien ik de getoonde professionaliteit en due diligence respecteer.Helemaal kapot van het resultaat van het product, ten zeerste aanbevelen aan iedereen die overweegt om dit bureau te gebruiken.😊
Kevin EnrightKevin Enright
17:31 09 May 23
Werken met Teazer Agency is een enorme boost geweest voor mijn startup. Ik ben in een paar weken van niets naar volgeboekt gegaan. We zijn begonnen met het maken van mijn website, wat voor mij een eenvoudig proces was en we zullen worden beheerd door Teazer. Voor mij was de echte bonus het maken en beheren van advertenties op sociale media die mijn bedrijf een boost gaven
bjorn lunenburgbjorn lunenburg
06:03 26 Apr 23
Geweldige ervaring. Persoonlijke begeleiding en zeer snel te werk gegaan. Prijs kwaliteit is top. Een echte aanrader. Nogmaals bedankt voor de webshop.
K “ORX7777”K “ORX7777”
15:24 26 Mar 23
Ik heb onlangs met Teaser Agency samengewerkt om een ​​nieuwe website voor mijn bedrijf te ontwikkelen en ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over de ervaring. Van begin tot eind was hun team professioneel, responsief en ongelooflijk bekwaam in wat ze doen.De website die ze voor ons hebben gemaakt, is absoluut verbluffend - hij is modern, strak en geeft perfect de essentie van ons merk weer. Ik heb er al talloze complimenten over ontvangen en heb sinds de lancering een aanzienlijke toename in verkeer en betrokkenheid gezien.Wat Teaser Agency echter echt onderscheidt, is hun toewijding aan klantenservice. Ze waren altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen, en ze deden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat ik volledig tevreden was met het eindproduct.Over het algemeen zou ik Teazer Agency ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een eersteklas webdesignbureau. Ze zijn echt experts in hun vakgebied en ik kan niet gelukkiger zijn met het werk dat ze voor ons hebben gedaan. Vijf sterren rondom!
Niel MaertensNiel Maertens
17:19 24 Mar 23
Ik ben zeer tevreden over de website die de websitebouwer voor ons heeft gemaakt. De website is perfect op maat gemaakt naar onze wensen en de websitebouwer was bij het kennismakingsgesprek zeer goed voorbereid en luisterde goed naar onze behoeften. Het was fijn om te merken dat hij ons begreep en onze ideeën goed kon vertalen naar een prachtige website.Bovendien is de website perfect geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, zoals desktops en mobiele telefoons. Dit betekent dat de website er op elk apparaat mooi en gebruiksvriendelijk uitziet. Ook zijn er kwalitatieve afbeeldingen gebruikt die de algehele uitstraling van de website verbeteren.Wat ik persoonlijk erg fijn vond, is dat ik regelmatig de website kon testen en feedback kon geven op eventuele veranderingen die ik wilde aanbrengen. De websitebouwer was altijd beschikbaar en werkte snel en efficiënt om aan onze verzoeken te voldoen.Kortom, ik kan de websitebouwer van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele website die perfect aansluit bij hun behoeften en wensen. Zijn expertise, toewijding en klantgerichte aanpak hebben ervoor gezorgd dat wij nu beschikken over een fantastische website waar we trots op zijn.
js_loader

Begin vandaag aan het ontwikkelen van je website.