Teazer Agency

SEO

Wat is seo?

SEO zorgt ervoor dat je hoger rankt op Google-zoekopdrachten. Met SEO is het de bedoeling dat als iemand jouw services in jouw regio opzoekt op Google dat jouw website dan zo hoog mogelijk staat. Dit is een manier om meer bezoekers en klanten aan te trekken. Het duurt enkele maanden voordat je zal ranken op de zoekopdrachten. SEO is zeer belangrijk mocht je nieuwe klanten willen hebben. Hieronder bespreken we meer in detail wat er allemaal belangrijk is bij SEO.

Hoog ranken op google

De belangrijkste factor is hoe oud je website is. Hoe nieuwer je website, hoe minder Google je website vertrouwt. Daarom is het efficiënter om met SEO aan de slag te gaan voor websites die al minstens een jaar oud zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om extra pagina’s aan te maken voor bepaalde zoekopdrachten en daar relevante inhoud op te zetten. Andere websites die naar jouw website verwijzen, helpen ook veel. Het toont aan dat deze websites jouw website vertrouwen en daarom naar jouw website verwijzen. Het is ook belangrijk dat deze websites een hogere ‘domeinautoriteit’ hebben dan jouw website, om vervolgens jouw domeinautoriteit te boosten. Vervolgens hebben we de pagespeed die ook een belangrijke rol speelt. Hoe sneller je pagina, hoe beter. Ten slotte moet je pagina gewoon relevant zijn. Als je 100 bezoekers op je website hebt die dan allemaal na 3 seconden wegklikken, toont het aan Google dat je website niet relevant is. De bedoeling is om de bezoekers zo lang mogelijk op je website te houden.

Kenmerken van SEO

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het voordat ik resultaten zie?

Meestal duurt het 2-4 maanden voordat je de eerste resultaten ziet. Google heeft tijd nodig om te bepalen of je inhoud relevant is. Bij zoekwoorden met weinig concurrentie zullen de resultaten eerder zichtbaar zijn. Je zult je website sneller zien ranken op de eerste pagina van Google

Is SEO handig voor elke website?

SEO is nuttig voor de meeste websites, behalve in twee gevallen. Als je website nog maar recent online staat en er veel concurrentie is, is SEO misschien niet de beste optie. Het tweede geval is wanneer je services weinig worden opgezocht op Google. Maar in de meeste gevallen zijn er wel genoeg zoekopdrachten en is de concurrentie haalbaar met de juiste aanpak. Neem contact met ons op als je wilt ontdekken of SEO nuttig is voor jouw website.

Hoe verloopt het proces van SEO?

We zullen toegang nodig hebben tot je website. In de eerste maand optimaliseren we je huidige pagina's voor zoekopdrachten. Vervolgens beginnen wij met het maken van nieuwe pagina's en blogs, specifiek gericht op zoekopdrachten. Na het aanmaken van een pagina en een blog vragen we altijd na of alle informatie die erop staat juist is.

Ben ik vastgebonden aan een contract?

Je bent niet vastgebonden aan een contract. Wij gaan per maand te werk. Je bepaalt zelf wanneer je ermee wilt stoppen.

Begin vandaag aan het ontwikkelen van je website